2024-09-01 (20.40 CEST)
Press release – Regulatorisk / Regulatory

Styrelsen i RanLOS beslutar om en företrädesemission av units om initialt cirka 9,0 MSEK, villkorat efterföljande godkännande vid extra bolagsstämma

RanLOS-PR

DETTA PRESSMEDDELANDE FÅR INTE OFFENTLIGGÖRAS, PUBLICERAS ELLER DISTRIBUERAS, DIREKT ELLER INDIREKT, INOM ELLER TILL USA, AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SCHWEIZ, SINGAPORE, SYDAFRIKA ELLER NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR SÅDAN ÅTGÄRD SKULLE VARA OLAGLIG ELLER FÖREMÅL FÖR LEGALA RESTRIKTIONER

Styrelsen för RanLOS AB (”RanLOS” eller ”Bolaget”) har idag den 1 september 2024, villkorat efterföljande godkännande vid extra bolagsstämma planerad till den 2 oktober 2024, beslutat om att genomföra en företrädesemission (”Företrädesemissionen” eller ”Erbjudandet”) av B-aktier och teckningsoptioner av serie TO1B och serie TO2B (tillsammans ”Units”), initialt om cirka 9,0 MSEK, före emissionskostnader. Företrädesemissionen genomförs i syfte att tillföra nödvändiga resurser för att accelerera marknadssatsningar och stärka samarbetet med de internationella återförsäljarna. Detta kommer att ge Bolaget möjlighet att fullt ut kapitalisera på den pipeline på 100 MSEK som arbetats upp. Den initiala nettolikviden är tänkt att användas specifikt till fortsatta demonstrationer och bearbetning av den japanska och koreanska marknaden, säkerställa pilotkund och kommersialisering på den kinesiska marknaden samt säljinsatser och marknadsbearbetning i Europa och USA, pågående dialoger samt införsäljning mot försvarsindustrin. Företrädesemissionen omfattas till 100,0 procent, motsvarande cirka 9,0 MSEK  av teckningsförbindelser och emissionsgarantier.

Sammanfattning:

  • Den som på avstämningsdagen den 4 oktober 2024 är införd i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken som aktieägare i Bolaget erhåller en (1) uniträtt för varje en (1) aktie i Bolaget (oaktat aktieserie). Två (2) uniträtter ger innehavaren rätt att teckna en (1) Unit. En (1) Unit består av fyra (4) nyemitterade B-aktier, fyra (4) vederlagsfria teckningsoptioner av serie TO1B och fyra (4) vederlagsfria teckningsoptioner av serie TO2B.
  • Teckningskursen i Företrädesemissionen uppgår till 9,0 SEK per Unit, motsvarande 2,25 SEK per B-aktie. Teckningsoptionerna emitteras vederlagsfritt.
  • Vid full teckning i Företrädesemissionen tillförs Bolaget cirka 9,0 MSEK, före emissionskostnader, varav cirka 1,0 MSEK avser kvittning av fordran. Emissionskostnader i samband med Företrädesemissionen beräknas uppgå till cirka 1,8 MSEK, varav cirka 0,7 MSEK avser kontant garantiersättning för ingångna emissionsgarantier som kan utgå för det fall emissionsgaranter väljer att erhålla garantiersättning i form av kontanta medel istället för nyemitterade Units.
  • Vid fullt nyttjande av samtliga teckningsoptioner av serie TO1B som Erbjudandet omfattar och till högsta möjliga teckningskurs (2,80 SEK per B-aktie), kan Bolaget komma att tillföras ytterligare högst cirka 11,3 MSEK, före emissionskostnader vilka beräknas uppgå till cirka 0,6 MSEK.
  • Vid fullt nyttjande av samtliga teckningsoptioner av serie TO2B som Erbjudandet omfattar och till högsta möjliga teckningskurs (3,20 SEK per B-aktie), kan Bolaget komma att tillföras ytterligare högst cirka 12,9 MSEK, före emissionskostnader vilka beräknas uppgå till cirka 0,7 MSEK.
  • Teckningsperioden för teckning av Units i Företrädesemissionen kommer att löpa från och med den 8 oktober 2024 till och med den 22 oktober 2024.
  • Företrädesemissionen omfattas av teckningsförbindelser från ett antal aktieägare, samt styrelse och ledning om cirka 4,46 MSEK, motsvarande cirka 49,3 procent av Företrädesemissionen, varav cirka 3,46 MSEK avser teckningsförbindelse genom kontant betalning och cirka 1,0 MSEK avser teckningsförbindelse med betalning genom kvittning av fordran. Därutöver har avtal om emissionsgarantier om cirka 4,58 MSEK, motsvarande cirka 50,7 procent av Företrädesemissionen ingåtts med ett antal befintliga aktieägare och externa investerare genom kontant betalning. Företrädesemissionen omfattas således till cirka 9,0 MSEK, motsvarande 100,0 procent av teckningsförbindelser och emissionsgarantier.
  • Företrädesemissionen är villkorad efterföljande godkännande vid extra bolagsstämman planerad till den 2 oktober 2024, samt förutsätter ändring av Bolagets bolagsordning, vilket också föreslås beslutas vid den extra bolagsstämman.

Kallelse till extra bolagsstämma offentliggörs genom separat pressmeddelande.

Bakgrund och motiv
Den senaste utvecklingen av Bolagets pipeline har bekräftat att Bolaget uppfyller kundernas höga krav på kvalitet och noggrannhet, med ett system som är både enklare att använda och mer kostnadseffektivt än konkurrenternas. Bolaget har upparbetat en pipeline på totalt cirka 100 MSEK. Ordervärdet för de potentiella kunder som valt RanLOS lösning och nu ansöker om intern budget, beräknas uppgå till cirka 7 MSEK av pipeline. I tillägg har Bolaget hållit lyckade demonstrationer och lämnat offerter med uppskattat värde på cirka 18 MSEK. Utöver detta har Bolaget tekniska dialoger med flertalet potentiella kunder på alla geografiska huvudmarknader och har lämnat indikativa offerter med uppskattat värde på ytterligare cirka 75 MSEK.

Bolaget har lyckats bredda pipelinen och nått en jämn fördelning mellan tre segment: Automotive, tillverkare av elektronik och uppkopplade enheter, samt testlabb och forskning. Detta strategiska arbete har ökat sannolikhet för försäljning och minskat potentiella risker och beroenden.

För att kunna nyttja detta positiva momentum och säkerställa ett jämnare flöde av kundorder framöver, är det avgörande att Bolagets finansiella position stärks. Styrelsen i Bolaget har därav beslutat att genomföra Företrädesemissionen, villkorat efterföljande godkännande vid extra bolagsstämma, i syfte att tillföra nödvändiga resurser för att accelerera marknadssatsningar och stärka samarbetet med de internationella återförsäljarna.

Det är styrelsens bedömning att rörelsekapitalbehovet för de kommande tolv månaderna kommer att täckas av de medel som tillförs via Företrädesemissionen.

Bolaget kommer initialt att tillföras cirka 9,0 MSEK före avdrag för emissionskostnader samt kvittning av fordran, vilka förväntas uppgå till cirka 1,8 MSEK respektive 1,0 MSEK. Nettolikviden, förutsatt fulltecknad Företrädesemission, om cirka 6,2 MSEK är avsedd att finansiera nedanstående aktiviteter, angivna i prioritetsordning:

  • Fortsatta demonstrationer och bearbetning av den japanska och koreanska marknaden (cirka 40 procent)
  • Säkerställa pilotkund och kommersialisering på den kinesiska marknaden (cirka 35 procent)
  • Säljinsatser och marknadsbearbetning i Europa och USA, pågående dialoger samt införsäljning mot försvarsindustrin (cirka 25 procent)

För det fall Företrädesemissionen fulltecknas och att samtliga Teckningsoptioner (TO1B och TO2B) utnyttjas för teckning av B-aktier kommer Bolaget att tillföras en ytterligare nettolikvid om cirka 22,8 MSEK (efter avdrag för emissionskostnader om cirka 1,3 MSEK). Nettolikviden från teckningsoptionerna är avsedd att användas för samma aktiviteter och fördelning som anges ovan. 

Villkor för Företrädesemissionen
Styrelsen för RanLOS har idag den 1 september 2024, villkorat efterföljande godkännande vid extra bolagsstämma planerad till den 2 oktober 2024, beslutat om att genomföra Företrädesemissionen, i enlighet med följande villkor:

  • Den som på avstämningsdagen den 4 oktober 2024 är införd i den av Euroclear Sweden AB förda aktieboken som aktieägare i Bolaget erhåller en (1) uniträtt för varje en (1) aktie i Bolaget (oaktat aktieserie). Två (2) uniträtter ger innehavaren rätt att teckna en (1) Unit. En (1) Unit består av fyra (4) nyemitterade B-aktier, fyra (4) vederlagsfria teckningsoptioner av serie TO1B och fyra (4) vederlagsfria teckningsoptioner av serie TO2B.
  • Företrädesemissionen innebär en emission av högst 1 004 550 Units, motsvarande högst 4 018 200 B-aktier, högst 4 018 200 teckningsoptioner av serie TO1B och högst 4 018 200 teckningsoptioner av serie TO2B.
  • Teckningskursen i Företrädesemissionen uppgår till 9,0 SEK per Unit, motsvarande 2,25 SEK per aktie. Teckningsoptionerna emitteras vederlagsfritt.
  • Vid full teckning i Företrädesemissionen tillförs Bolaget initialt cirka 9,0 MSEK, före emissionskostnader, varav cirka 1,0 MSEK avser kvittning av fordran. Emissionskostnader i samband med Företrädesemissionen beräknas uppgå till cirka 1,8 MSEK, varav cirka 0,7 MSEK avser kontant garantiersättning för ingångna emissionsgarantier som kan utgå för det fall emissionsgaranter väljer att erhålla garantiersättning i form av kontanta medel istället för nyemitterade Units.
  • En (1) teckningsoption av serie TO1B ger rätt att teckna en (1) ny B-aktie i Bolaget under perioden från och med den 14 maj 2025 fram till och med den 28 maj 2025 till en teckningskurs motsvarande sjuttio procent (70%) av den volymvägda genomsnittliga betalkursen för Bolagets aktie på Nasdaq First North Growth Market under perioden från och med den 28 april 2025 till och med den 13 maj 2025, dock högst 2,80 kronor per B-aktie och lägst aktiens kvotvärde (f n 0,40 kronor).
  • Vid fullt nyttjande av samtliga teckningsoptioner av serie TO1B som Erbjudandet omfattar och till högsta möjliga teckningskurs (2,80 SEK per B-aktie), kan Bolaget komma att tillföras ytterligare högst cirka 11,3 MSEK, före emissionskostnader vilka beräknas uppgå till cirka 0,6 MSEK.
  • En (1) teckningsoption av serie TO2B ger rätt att teckna en (1) ny B-aktie i Bolaget under perioden från och med den 24 november 2025 till och med den 8 december 2025 till en teckningskurs motsvarande sjuttio procent (70%) av den volymvägda genomsnittliga betalkursen för Bolagets aktie på Nasdaq First North Growth Market under perioden från och med den 10 november 2025 till och med den 21 november 2025, dock högst 3,20 kronor per B-aktie och lägst aktiens kvotvärde (f n 0,40 kronor).
  • Vid fullt nyttjande av samtliga teckningsoptioner av serie TO2B som Erbjudandet omfattar och till högsta möjliga teckningskurs (3,20 SEK per B-aktie), kan Bolaget komma att tillföras ytterligare högst cirka 12,9 MSEK, före emissionskostnader vilka beräknas uppgå till cirka 0,7 MSEK.
  • Teckningsoptionerna av serie TO1B samt TO2B avses att tas upp till handel på Nasdaq First North Growth Market efter slutlig registrering av Företrädesemissionen hos Bolagsverket.
  • Teckningsoptionerna av serie TO1B samt TO2B omfattas av sedvanliga omräkningsvillkor.
  • Sista dag för handel i Bolagets aktie inklusive rätt att erhålla uniträtter i Företrädesemissionen är den 2 oktober 2024. Första dag för handel exklusive rätt att erhålla uniträtter i Företrädesemissionen är den 3 oktober 2024. Avstämningsdag för erhållande av uniträtter i Företrädesemissionen är den 4 oktober 2024.
  • Teckningsperioden för teckning av Units i Företrädesemissionen kommer att löpa från och med den 8 oktober 2024 till och med den 22 oktober 2024.
  • För det fall samtliga Units inte tecknas med stöd av uniträtter ska styrelsen, inom ramen för Företrädesemissionens högsta belopp, besluta om tilldelning av Units tecknade utan stöd av uniträtter, varvid tilldelning ska ske enligt följande:
    • I första hand ska tilldelning ske till de som tecknat Units med stöd av uniträtter, oavsett om tecknaren var aktieägare i Bolaget på avstämningsdagen eller inte, och vid överteckning i förhållande till det antal uniträtter som var och en utnyttjat för teckning av Units och, i mån detta inte kan ske, genom lottning;
    • I andra hand ska tilldelning ske till andra som tecknat Units utan stöd av uniträtter och, för det fall dessa inte kan erhålla full tilldelning, i förhållande till det antal Units som var och en anmält för teckning och, i den mån detta inte kan ske, genom lottning;
    • I tredje och sista hand ska eventuella återstående Units tilldelas de garanter som ingått en emissionsgaranti i förhållande till storleken på ställt garantiåtagande och, i den mån detta inte kan ske, genom lottning.

Kallelse till den extra bolagsstämman kommer offentliggöras genom separat pressmeddelande.

Förändring av antal aktier, aktiekapital samt utspädning
Vid full teckning i Företrädesemissionen ökar Bolagets aktiekapital med högst 1 607 280,00 SEK genom emission av högst 4 018 200 B-aktier till ett kvotvärde om cirka 0,40 SEK per aktie. Totalt kan högst 4 018 200 teckningsoptioner av serie TO1B emitteras inom ramen för Företrädesemissionen, innebärande en ytterligare ökning av aktiekapitalet vid fullt nyttjande om 1 607 280,00 SEK genom utgivande av högst 4 018 200 B-aktier. Totalt kan högst 4 018 200 teckningsoptioner av serie TO2B emitteras inom ramen för Företrädesemissionen, innebärande en ytterligare ökning av aktiekapitalet vid fullt nyttjande om 1 607 280,00 SEK genom utgivande av högst 4 018 200 B-aktier.

Vid full teckning i Företrädesemissionen kommer antal aktier i Bolaget att uppgå till högst 6 027 300, (varav 983 900 A-aktier och 5 043 400 B-aktier) och aktiekapitalet till högst 2 410 920,00 SEK. Vid fullt nyttjande av samtliga teckningsoptioner av serie TO1B som kan komma att emitteras inom ramen för Företrädesemissionen kommer antalet aktier i Bolaget att uppgå till 10 045 500 (varav 983 900 A-aktier och 9 061 600 B-aktier) och aktiekapitalet till 4 018 200,00 SEK. Vid fullt nyttjande av samtliga teckningsoptioner av serie TO2B som kan komma att emitteras inom ramen för Företrädesemissionen kommer antalet aktier i Bolaget att uppgå till 14 063 700 (varav 983 900  A-aktier och 13 079 800 B-aktier) och aktiekapitalet till 5 625 480,00 SEK. Ovan beräkningar inkluderar inte eventuella B-aktier och teckningsoptioner av serie TO1B och serie TO2B som kan komma att emitteras för det fall emissionsgaranter väljer att erhålla garantiersättning för ingångna emissionsgarantier i form av nyemitterade Units istället för kontant garantiersättning.

Aktieägare som inte deltar i Företrädesemissionen drabbas initialt av en utspädning om cirka 66,67 procent.  För det fall Företrädesemissionen fulltecknas och, för det fall samtliga teckningsoptioner av serie TO1B nyttjas för teckning av nya B-aktier i Bolaget, uppgår ytterligare utspädning om högst cirka 25,00 procent. För det fall Företrädesemissionen fulltecknas och, för det fall samtliga teckningsoptioner av serie TO2B nyttjas för teckning av nya B-aktier i Bolaget, uppgår ytterligare utspädning om högst cirka 16,67 procent. Detta medför en maximal utspädning om cirka 85,71 procent för det fall Företrädesemissionen fulltecknas, och samtliga teckningsoptioner av serie TO1B och TO2B som kan komma att emitteras inom ramen för Företrädesemissionen, nyttjas för teckning av nya B-aktier i Bolaget.  Ovan beräkningar inkluderar inte eventuella B-aktier och teckningsoptioner av serie TO1B och TO2B som kan komma att emitteras för det fall emissionsgaranter väljer att erhålla garantiersättning för ingångna emissionsgarantier i form av nyemitterade Units istället för kontant garantiersättning.

Teckningsförbindelser, emissionsgarantier och garantiersättning
Företrädesemissionen omfattas av teckningsförbindelser från ett antal befintliga aktieägare, samt styrelse och ledning om cirka 4,46 MSEK, motsvarande cirka 49,3 procent av Företrädesemissionen, varav cirka 3,46 MSEK avser teckningsförbindelse genom kontant betalning och cirka 1,0 MSEK avser teckningsförbindelse med betalning genom kvittning av fordran. Därutöver har avtal om emissionsgarantier om cirka 4,58 MSEK, motsvarande cirka 50,7 procent av Företrädesemissionen ingåtts med ett antal befintliga aktieägare och externa investerare genom kontant betalning. Företrädesemissionen omfattas således till cirka 9,0 MSEK, motsvarande 100,0 procent av teckningsförbindelser och emissionsgarantier.

Ingen ersättning utgår för lämnade teckningsförbindelser. För ingångna emissionsgarantier ska garantiersättning utgå antingen i form av kontant garantiersättning med ett belopp motsvarande femton (15) procent av det garanterade beloppet, alternativt utgå i form av nyemitterade Units i Bolaget med ett belopp motsvarande sjutton (17) procent av det garanterade beloppet genom att Bolaget beslutar om en riktad emission av Units (B-aktier och teckningsoptioner av serie TO1B och serie TO2B) till garanten (”Ersättningsemissionen”) efter teckningsperioden i Företrädesemissionen, varvid garantens fordran på garantiersättning kvittas mot betalningen för de nyemitterade Units som tecknas av garanten. Ersättningsemissionen ska ske på de villkor som beslutas av Bolaget med en teckningskurs per B-aktie som motsvarar den volymvägda genomsnittliga betalkursen för Bolagets aktie på Nasdaq First North Growth Market under teckningsperioden i Företrädesemissionen – från och med den 8 oktober 2024 till och med den 22 oktober 2024 – dock lägst teckningskursen i Företrädesemissionen (9,0 SEK per Unit, motsvarande 2,25 SEK per B-aktie).

Ingångna teckningsförbindelser och emissionsgarantier är inte säkerställda genom bankgaranti, spärrmedel, pantsättning eller liknande arrangemang. Närmare information om de parter som ingått teckningsförbindelser och emissionsgarantier kommer att framgå i det informationsmemorandum som kommer att offentliggöras av Bolaget före teckningsperiodens början.

Informationsmemorandum
Fullständiga villkor och anvisningar för Företrädesemissionen samt information om teckning samt övrig information om Bolaget kommer att framgå av det informationsmemorandum som kommer att offentliggöras av Bolaget före teckningsperiodens början.

Indikativ tidplan för Företrädesemissionen

2 oktober 2024

Extra bolagsstämma

2 oktober 2024

Sista dag för handel i Bolagets aktier inklusive rätt att erhålla uniträtter i Företrädesemissionen

3 oktober 2024

Första dag för handel i Bolagets aktier exklusive rätt att erhålla uniträtter i Företrädesemissionen

4 oktober 2024

Avstämningsdag för erhållande av uniträtter i Företrädesemissionen

4 oktober 2024

Beräknad dag för offentliggörande av informationsmemorandumet

8 oktober 2024 – 17 oktober 2024

Handel med uniträtter på Nasdaq First North Growth Market

8 oktober 2024 – 22 oktober 2024

Teckningsperiod

8 oktober 2024 – vecka 44, 2024

Handel med BTU (betalda tecknade Units)

23 oktober 2024

Beräknad dag för offentliggörande av utfall i Företrädesemissionen

Vecka 45, 2024

Beräknad tidpunkt för registrering av Företrädesemissionen hos Bolagsverket

14 maj 2025 – 28 maj 2025

Nyteckning av B-aktier genom nyttjande av teckningsoptioner av serie TO1B

24 november 2025 – 8 december 2025

Nyteckning av B-aktier genom nyttjande av teckningsoptioner av serie TO2B

Rådgivare
Mangold Fondkommission AB är finansiell rådgivare och Werks Advokater AB är legal rådgivare till Bolaget i samband med Företrädesemissionen. Mangold Fondkommission AB agerar även emissionsinstitut i samband med Företrädesemissionen.

För ytterligare information kontakta: 
Louice Rosdahl, VD, RanLOS AB (publ)
Telefon: +46 (0)73 081 99 91
Email: Louice.rosdahl@ranlos.com

RanLOS är noterade på Nasdaq First North Growth Market. Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB (SKMG) är bolagets Certified Adviser.

Denna information är sådan information som RanLOS är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 2024-09-01 20:40 CEST.

Om RanLOS AB
RanLOS är en innovativ leverantör av kostnadseffektiva mätsystem för testning av antennsystem och connectivity. Företaget grundades 2016 av professor Per-Simon Kildal, en av de främsta antennexperterna i världen. Professor Kildal grundade även bolagen Bluetest och Gapwaves. RanLOS har sina rötter från Chalmers tekniska högskola i Göteborg, Sverige, och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. RanLOS produkter är utformade för att testa fordon, basstationer, antenner samt andra uppkopplade enheter och kan testa relevanta standarder såsom 4G, 5G, Wi-Fi och V2X. Läs mer på www.ranlos.com

RanLOS aktie (RLOS B) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market Stockholm med Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB (SKMG) som bolagets Certified Adviser, www.skmg.se.

Detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande att sälja eller en inbjudan avseende ett erbjudande att förvärva eller teckna värdepapper som emitterats av Bolaget i någon jurisdiktion där sådant erbjudande eller sådan inbjudan skulle vara olaglig. I en medlemsstat inom Europeiska Ekonomiska Samarbetsområdet (“EES“) får värdepapper som hänvisas till i detta pressmeddelande endast erbjudas i enlighet med tillämpliga undantag i Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2017/1129 av den 14 juni 2017 (“Prospektförordningen“). Inbjudan till berörda personer att teckna units i Bolaget kommer endast ske genom det informationsmemorandum Bolaget planerar att offentliggöra inför Företrädesemissionen. Informationsmemorandumet kommer finnas tillgängligt på Bolagets webbplats samt offentliggöras genom pressmeddelande.

Detta pressmeddelande utgör inte ett erbjudande om eller inbjudan avseende att förvärva eller teckna värdepapper i USA. Värdepapperna som omnämns häri får inte säljas i USA utan registrering, eller utan tillämpning av ett undantag från registrering, enligt den vid var tid gällande U.S. Securities Act från 1933 (“Securities Act“), och får inte erbjudas eller säljas i USA utan att de registreras, omfattas av ett undantag från, eller i en transaktion som inte omfattas av registreringskraven enligt Securities Act. Det finns ingen avsikt att registrera några värdepapper som omnämns häri i USA eller att lämna ett offentligt erbjudande avseende sådana värdepapper i USA. Informationen i detta pressmeddelande får inte offentliggöras, publiceras, kopieras, reproduceras eller distribueras, direkt eller indirekt, helt eller delvis, i eller till USA, Australien, Japan, Kanada, Hongkong, Nya Zeeland, Schweiz, Singapore, Sydafrika eller någon annan jurisdiktion där sådant offentliggörande, publicering eller distribution av denna information skulle stå i strid med gällande regler eller där en sådan åtgärd är föremål för legala restriktioner eller skulle kräva ytterligare registrering eller andra åtgärder än vad som följer av svensk rätt. Åtgärder i strid med denna anvisning kan utgöra brott mot tillämplig värdepapperslagstiftning.

I den utsträckning detta pressmeddelande innehåller framåtriktade uttalanden representerar sådana uttalanden inte fakta och kännetecknas av ord som “ska”, “förväntas”, “tror”, “uppskattar”, “avser”, “ämnar”, “antar” och liknande uttryck. Sådana uttalanden uttrycker RanLOS avsikter, åsikter eller nuvarande förväntningar eller antaganden. Sådana framåtriktade uttalanden är baserade på nuvarande planer, uppskattningar och prognoser som RanLOS har gjort efter bästa förmåga men som RanLOS inte påstår kommer vara korrekta i framtiden. Framåtriktade uttalanden är förenade med risker och osäkerheter som är svåra att förutse och generellt inte kan påverkas av RanLOS. Det bör hållas i åtanke att faktiska händelser eller utfall kan skilja sig väsentligt från vad som omfattas av, eller ges uttryck för, i sådana framåtriktade uttalanden.

Ladda ner pressrelease

Kontakt

Louice Rosdahl
VD, RanLOS

louice.rosdahl@ranlos.com
+46 (0)73-081 99 91

Other news & articles

We aim to create a better connected society. To do so we need easy-to-use and flexible solutions for testing wireless performance over-the-air (OTA). It includes all relevant standards today and tomorrow; such as 3G, 4G, 5G, and WiFi. Work with us and start measuring easier, faster and smarter.