2024-10-09 (09.00 CEST)
Press release – Ej regulatorisk / Non-regulatory

Louice Rosdahl, vd för RanLOS, presenterar översikt av verksamheten

Louice Rosdahl, VD för RanLOS AB (publ), presenterar en översikt av bolagets verksamhet och expansiva planer i samband med pågående företrädesemission av units.

Fokus under 2024 har varit att utöka vår pipeline tillsammans med våra internationella återförsäljare där vi sett ett mycket högt intresse under det första halvåret 2024. Vår pipeline har ökat med 49 procent till cirka 100 MSEK och i pågående kunddialoger har vi fått bekräftat att vi möter kundernas hårda krav på noggrannhet och kvalitet samtidigt som vårt system är betydligt enklare att använda och mer kostnadseffektivt än konkurrenternas. För att kunna nyttja detta positiva momentum och säkerställa ett jämnare flöde av kundorder framöver, behöver vi tillföra nödvändiga resurser för att accelerera marknadssatsningar och stärka samarbetet med de internationella återförsäljarna.

Fördelar med RanLOS lösning:

  • Enkel och kostnadseffektiv lösning på ett komplext problem
  • Starkt växande pipeline och hög potential för internationalisering, intensivt säljarbete tillsammans med etablerade distributörer som täcker in stora delar av världsmarknaden
  • Erfaret team med etablerade kundkontakter och gedigen forskningsbakgrund som har tagit innovationer till marknaden tidigare, exempelvis för RanLOS systerbolag
  • Patenterad och validerad produkt med modulär design för framtida frekvensband och standarder
  • Stark marknadstillväxt med stora investeringar inom trådlös kommunikation (drivet av ökad mängd datakommunikation och satsningar på uppkopplade fordon och nätverksutbyggnad)

Allt detta ger oss en stark grund för fortsatt tillväxt och framgång. Vi ser stor potential framåt och goda förutsättningar för global expansion. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med oss på vår resa!

Louice Rosdahl, VD för RanLOS

För ytterligare information kontakta: 
Louice Rosdahl, VD, RanLOS AB (publ)
Telefon: +46 (0)73 081 99 91
Email: Louice.rosdahl@ranlos.com

RanLOS är noterade på Nasdaq First North Growth Market. Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB (SKMG) är bolagets Certified Adviser.

Om RanLOS AB
RanLOS är en innovativ leverantör av kostnadseffektiva mätsystem för testning av antennsystem och connectivity. Företaget grundades 2016 av professor Per-Simon Kildal, en av de främsta antennexperterna i världen. Professor Kildal grundade även bolagen Bluetest och Gapwaves. RanLOS har sina rötter från Chalmers tekniska högskola i Göteborg, Sverige, och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. RanLOS produkter är utformade för att testa fordon, basstationer, antenner samt andra uppkopplade enheter och kan testa relevanta standarder såsom 4G, 5G, Wi-Fi och V2X. Läs mer på www.ranlos.com

Kontakt

Louice Rosdahl
VD, RanLOS

louice.rosdahl@ranlos.com
+46 (0)73-081 99 91

Other news & articles

We aim to create a better connected society. To do so we need easy-to-use and flexible solutions for testing wireless performance over-the-air (OTA). It includes all relevant standards today and tomorrow; such as 3G, 4G, 5G, and WiFi. Work with us and start measuring easier, faster and smarter.